може ама странното е че като си пуснал ляв мигач а завиваш на дясна лента добре ама що не се изключи мигача при завиването?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеможе ама странното е че като си пуснал ляв мигач а завиваш на дясна лента добре ама що не се изключи мигача при завиването?
Може би от износване или нзм кво, но и на мен ми се е случвало.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Да...несъвършенството се нарича лостчето е designed by italians.....и всички 1456 страдат от него
Колко пъти съм щял да се пречукам заради това, не е истина....на Бъкстон, ако идваш откъм СОП-Младост и завиеш надясно, никога не се изключват(а завоят е близо до 90 градуса, просто е плавен) на 1456ците, после всички по пресечките надолу се опитваха да изскочат пред мен, мислейки си, че ще завивам....и като слушаш музика, не се чува и цъкалото, и мазалото е пълно...Last edited by Satanism; d.m.y г., 10:56.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Е чак пък да се пречукаш ...
Просто си създаваш навик да бутваш лостчето обратно след като вземеш завоя.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Е, създадох си го...след като 2 -3 пъти щяха да ме пречукати докато разбера защо хора от пресечките ме псуват....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщениетова бях азбях 100% сигурен че е форумна 164ката
а ти беше с усмивка до ушите и като ме видя се размаха
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеима още едно момче ме заговори в един офис на еконт че ми дойде една въдица миналата година пак кара 155 пише тука момчето не се сещам за ника
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениездрасти човече не можах да се сетя,еиии чак модератор си лелеАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеи сам си се забавлявам никога не ми е скучно,ми зарадвах се лачо е рядкост са,после се сетих че Венци ВФТИ имаше такава аз се го бъркам него ма той е с некви други табли май ЕВ май беше ,има още едно момче ме заговори в един офис на еконт че ми дойде една въдица миналата година пак кара 155 пише тука момчето не се сещам за ника,та това са май сините 155 по младост дето съм засичал а преди 1 месец видях 2 кокони пак в младост с бяла 155 и едната кокона караше и гледаше другата вместо пътя имах чувството че тая до нея къде се вози повече караше.иначе съм от Гео Милев.
155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
Comment